34 spente barn, utkledd og sminket, kom på morgenkvisten til Majorstuen flerbrukshall for å innvie hallen med håndball og kostymer fra kl 10.00 til 13.00. Foreldre og søsken stimlet til på tribunen. Kaffetørste og ivrige etter å delta som supportere på dette uhøytidelige og spesielle arrangementen hvor håndball, med utkledning,- tross alt stod i fokus. Det ble spilt kamper på 2 baner.  Til å lede kampene hadde vi våre barnekampledere fra vårt 2008 lag, som både dømte og var lagledere for Jervene, Revene, Ørnene, Ulvene, Grevlingene og Gaupene som lagene het.

Tilskuerne ble servert kaffe og småkjeks. Spilleren hadde en pause midtveis hvor de fylte opp lagrene med frukt og saft.

Mange kamper spilt, masse fine keepe redninger, masse fine mål og masse godt samspill, gav god underholdning for et ivrig publikum,som innimellom både hoiet og klappet. Etter siste kamp spilt, ble det delt ut gullmedalje til alle deltagerne og det var mulighet for et siste kakestykke i hånden på vei hjem.

Takk til arrangører, foreldre som hjalp til, foreldre, søsken og besteforeldre som stilte som heiende publikum og ikke minst takk til dommere og lagledere Kaia, Melissa, Sophia, Sofie, Amalie og Marie.